• Enviaments gratuïts a tot Espanya
 • Pagament segur
 • Descompte del 10% a la teva primera compra
 • Condicions de compra

  En aquesta secció, trobaràs les nostres condicions de compra detallades que regeixen les transaccions realitzades al nostre lloc web. Llegiu atentament aquestes condicions abans de fer una compra. En fer una comanda, acceptes aquestes condicions íntegrament. Si tens alguna pregunta, no dubtis a contactar-nos.

  1. Informació General

  Les següents condicions regulen la compra de productes al nostre lloc web. En realitzar una comanda, acceptes aquestes condicions de compra totalment.

  2. Procés de Compra

  El procés de compra es realitza a través del nostre lloc web. Heu de seleccionar els productes desitjats, afegir-los a la cistella i completar el pagament seguint les instruccions proporcionades.

  3. Preus i Pagaments

  Els preus dels productes es mostren a la nostra pàgina web i inclouen impostos aplicables. Els pagaments es fan mitjançant mètodes segurs i es confirma la transacció abans de processar la comanda.

  4. Enviaments i Lliuraments

  Els temps d'enviament i entrega varien segons la ubicació i la disponibilitat del producte. Ens esforcem per complir amb els terminis de lliurament estimats, però no podem garantir-los íntegrament a causa de factors externs.

  5. Devolucions i Reemborsaments

  Acceptem devolucions dins dels 30 dies posteriors a la recepció del producte. Els articles han d'estar en el seu estat original i sense fer servir. Els reemborsaments es processen un cop rebuts els productes tornats i verificats el seu estat.

  6. Garanties

  Oferim garanties limitades segons les especificacions de cada producte. Si el producte presenta defectes de fabricació, ens comprometem a reemplaçar-lo o reemborsar el cost d'acord amb les nostres polítiques de garantia.

  7. Responsabilitat del Client

  El client és responsable de proporcionar informació precisa i actualitzada en fer una comanda. A més, és responsable de qualsevol tarifa duanera o impost associat amb la importació de productes al vostre país.

  8. Modificacions i Actualitzacions

  Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquestes condicions de compra en qualsevol moment. Els canvis entraran en vigència en ser publicats al nostre lloc web.

  9. Contacte

  Per qualsevol pregunta o consulta relacionada amb les condicions de compra, no dubteu a posar-vos en contacte amb el nostre equip d'atenció al client.

  Ajuda i Suport

  En aquesta secció podeu trobar resposta a les preguntes més freqüents. Tot i això, si necessites contactar amb nosaltres pots fer-ho al correu de info@novachef.es i contactarem amb tu en menys de 24 hores.

  Quant de temps trigarà a arribar la meva comanda?

  El temps de lliurament depèn de la vostra ubicació i del mètode d'enviament seleccionat. En general, les comandes triguen entre 3 i 7 dies hàbils a arribar.

  Puc fer canvis a la meva comanda després d'haver-ho fet?

  Un cop s'hagi confirmat la comanda, els canvis poden ser difícils de fer. Et recomanem que revisis acuradament la teva comanda abans de confirmar-ho.

  Què he de fer si la meva comanda arriba malmesa o incompleta?

  Si la teva comanda arriba danyada o incompleta, si us plau contacta'ns immediatament i estarem encantats de resoldre el problema i enviar-te un reemplaçament si cal.

  Quina és la política de devolució i reemborsament?

  Acceptem devolucions dins dels 30 dies posteriors a la recepció de la comanda. Si us plau revisa la nostra política de devolució a la secció corresponent del nostre lloc web per obtenir més detalls.

  Com puc rastrejar la meva comanda?

  Quan la teva comanda hagi estat enviada, rebràs un correu electrònic amb un número de seguiment. Utilitza aquest número per rastrejar la teva comanda al nostre lloc web o al lloc web del transportista.