El nostre viatge va començar a l'any 2020, enmig de temps incerts que ens van portar a descobrir una passió compartida per la cuina. Durant aquests dies a casa, explorem noves receptes i compartim les nostres experiències a través de dos blocs de cuina. A mesura que la nostra comunitat creixia i les nostres habilitats culinàries es desenvolupaven, va sorgir la idea de Novachef.

Novachef és una plataforma en línia on oferim una selecció acuradament triada de productes de cuina. El nostre objectiu és proporcionar productes de qualitat que siguin útils i pràctics pels nostres clients.

Estem emocionats d'anunciar que estem treballant en una sèrie de nous productes i llançaments que ampliaran la nostra oferta i oferiran encara més opcions als nostres clients. Ens encantaria que t'unissis a nosaltres en aquest viatge.

Si vols mantenir-te al dia amb totes les novetats i actualitzacions de Novachef, et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials. A més, som aquí per respondre qualsevol pregunta que puguis tenir. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: info@novachef.cat.