• Enviaments gratuïts a tot Espanya
 • Pagament segur
 • Descompte del 10% a la teva primera compra
 • Política de privacitat

  Aquesta Política de privadesa descriu com es recopila, utilitza i comparteix la seva informació personal quan visita o fa una compra a https://www.novachef.cat (denominat en endavant el “Lloc”).

  Informació personal que recopilem

  Quan visiteu el Lloc, recopilem automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu, inclosa informació sobre el vostre navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies que estan instal·lades al dispositiu. A més, a mesura que navega pel Lloc, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veu, les pàgines web o els termes de cerca que el van remetre al Lloc i informació sobre com interactua vostè amb el Lloc. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a “Informació del dispositiu”.

  Com utilitzem la vostra informació personal?

  Usem la Informació de la comanda que recopilem en general per preparar les comandes realitzades a través del Lloc (inclòs el processament de la vostra informació de pagament, l'organització dels enviaments i el lliurament de factures i/o confirmacions de comanda). A més, utilitzem aquesta informació de la comanda per: comunicar-nos amb vostè; examinar les nostres comandes a la recerca de fraus o riscos potencials; i quan d'acord amb les preferències que vau compartir amb nosaltres, us proporcionem informació o publicitat relacionada amb els nostres productes o serveis.

  Utilitzem la Informació del dispositiu que recopilem per ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la seva adreça IP) i, en general, per millorar i optimitzar el nostre Lloc (per exemple, en generar informes i estadístiques sobre com els nostres clients naveguen i interactuen amb el Lloc i per avaluar l'èxit de les nostres campanyes publicitàries i de màrqueting).

  Compartim la vostra informació personal amb tercers perquè ens ajudin a utilitzar la vostra informació personal, tal com es va descriure anteriorment. També utilitzem Google Analytics per ajudar-nos a comprendre com fan servir els nostres clients el Lloc. Podeu obtenir més informació sobre com Google utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/. Podeu donar-vos de baixa de Google Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Finalment, també podem compartir la vostra informació personal per complir les lleis i regulacions aplicables, per respondre a una citació, ordre de registre o una altra sol·licitud legal d'informació que rebem, o per protegir els nostres drets.

  Publicitat orientada pel comportament

  Com es va descriure anteriorment, utilitzem la vostra informació personal per proporcionar-vos anuncis publicitaris dirigits o comunicacions de màrqueting que creiem que poden ser del vostre interès. Per a més informació sobre com funciona la publicitat dirigida, podeu visitar la pàgina educativa de la Iniciativa Publicitària a la Xarxa ("NAI" per les sigles en anglès) a http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how -does-it-work.

  No rastrejar

  Tingueu en compte que no alterem les pràctiques de recopilació i ús de dades del nostre Lloc quan veiem un senyal de No rastrejar des del vostre navegador.

  Els seus drets

  Si sou un resident europeu, teniu dret a accedir a la informació personal que tenim sobre vostè ia sol·licitar que la vostra informació personal sigui corregida, actualitzada o eliminada. Si voleu exercir aquest dret, poseu-vos amb nosaltres a través de la informació de contacte que es troba a continuació.

  A més, si vostè és un resident europeu, tenim en compte que estem processant la seva informació per complir els contractes que puguem tenir amb vostè (per exemple, si fa una comanda a través del Lloc) o per perseguir els nostres interessos comercials legítims enumerats anteriorment. A més, tingueu en compte que la vostra informació es transferirà fora d'Europa, inclosos el Canadà i els Estats Units.

  Retenció de dades

  Quan realitza una comanda a través del Lloc, mantindrem la seva Informació de la comanda per als nostres registres a menys que fins que ens demani que eliminem aquesta informació.

  El lloc web no està destinat a persones menors de 14 anys.

  Canvis

  Podem actualitzar aquesta política de privadesa periòdicament per reflectir, per exemple, canvis en les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o reglamentaris.

  Contacti'ns

  Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, si teniu alguna pregunta o si voleu presentar una queixa, contacteu-nos per correu electrònic a info@novachef.cat.

  Ajuda i Suport

  En aquesta secció podeu trobar resposta a les preguntes més freqüents. Tot i això, si necessites contactar amb nosaltres pots fer-ho al correu de info@novachef.es i contactarem amb tu en menys de 24 hores.

  Quant de temps trigarà a arribar la meva comanda?

  El temps de lliurament depèn de la vostra ubicació i del mètode d'enviament seleccionat. En general, les comandes triguen entre 3 i 7 dies hàbils a arribar.

  Puc fer canvis a la meva comanda després d'haver-ho fet?

  Un cop s'hagi confirmat la comanda, els canvis poden ser difícils de fer. Et recomanem que revisis acuradament la teva comanda abans de confirmar-ho.

  Què he de fer si la meva comanda arriba malmesa o incompleta?

  Si la teva comanda arriba danyada o incompleta, si us plau contacta'ns immediatament i estarem encantats de resoldre el problema i enviar-te un reemplaçament si cal.

  Quina és la política de devolució i reemborsament?

  Acceptem devolucions dins dels 30 dies posteriors a la recepció de la comanda. Si us plau revisa la nostra política de devolució a la secció corresponent del nostre lloc web per obtenir més detalls.

  Com puc rastrejar la meva comanda?

  Quan la teva comanda hagi estat enviada, rebràs un correu electrònic amb un número de seguiment. Utilitza aquest número per rastrejar la teva comanda al nostre lloc web o al lloc web del transportista.