• Enviaments gratuïts a tot Espanya
 • Pagament segur
 • Descompte del 10% a la teva primera compra
 • Política de devolució

  A la nostra botiga en línia, la teva satisfacció és la nostra prioritat. Per això, us oferim un procés de devolució senzill i una garantia sòlida per a tots els productes que adquiriu amb nosaltres. A continuació, et presentem les nostres polítiques de devolució i garantia per oferir confiança i tranquil·litat en les teves compres.

  Dret de Desistiment

  Oferim un dret de desistiment de 30 dies a partir de la recepció del producte. Pots tornar-ho sense necessitat de justificar la teva decisió. Les despeses d'enviament de la devolució són a càrrec del client.

  Procés de Devolució

  Per iniciar el procés de devolució dins del període de desistiment, comunica't amb el nostre equip d'atenció al client. Us guiarem a través del procés de devolució i reemborsarem l'import un cop rebut el producte en bon estat.

  Garantia del Producte

  Oferim una garantia de 2 anys en tots els nostres productes contra defectes de fabricació i materials. Si trobes algun problema dins aquest període, contacta'ns per resoldre'l. La garantia no cobreix el mal ús o el desgast normal del producte.

  Procés de Reclamació

  Per fer valer la garantia, comunica't amb el nostre equip de suport tècnic. T'indicarem els passos a seguir i, si cal, coordinarem la reparació o el reemplaçament del producte defectuós d'acord amb les nostres polítiques de garantia.

  Excepcions

  Alguns productes poden tenir polítiques de devolució i garantia específiques. Si us plau, consulta les condicions particulars de cada producte a la nostra botiga en línia.