batut de préssec, el batut perfecte per lluitar contra la calor de l’estiu

Recepta de batut de préssec

L'altre dia vam provar el batut de pera i préssec. Avui només teniem préssecs a la nevera amb la qual cosa he decidit preparar un batut de préssec ben fresquet per al blog de cuina.

El préssec és una fruita de temporada d'estiu de manera que l'estiu és un molt bon moment per preparar-lo. No obstant això, podem també fer batut de préssec la resta de l'any usant préssec congelat dels supermercats.

Aquesta recepta és molt senzilla de fer. Només necessitem préssecs, una mica de llet, gel i opcionalment una mica de menta fresca.

Algunes persones també hi afegeixen iogurt. El iogurt fa que el batut quedi més cremós i que s'assembli més a un smoothie. També es pot preparar un liquat de préssec utilitzant una liquadora. Aquest aparell elimina tota la polpa de la fruita mantenint només el líquid.

Així que ja saps, si tens calor i vols alleujar-lo amb un batut, agafa un boli i un paper i apunta't aquesta deliciosa recepta.

Si t'agraden els batuts no et pots perdre la nostra recepta de lassi de mango , el nostre batut de prunes o el batut de plàtan i kiwi .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Batut de prunes

Batut de prunes

Batut de préssec i pera

Batut de préssec i pera

Batut de plàtan amb kiwi

Batut de plàtan amb kiwi

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer batut de préssec

  1. El primer pas és triar la fruita. La millor opció és escollir préssecs madurs ja que li donarà un toc més dolç al batut.
  2. Seguidament trossegem els préssecs. Podem preparar el batut amb la pell o sense. Si decideixes no pelar-los, és important rentar-los bé. D'aquesta manera, la pell quedarà amb una textura més suau.
  3. Afegim els trossos de préssec dins de la batedora juntament amb els 200 mil·lilitres de llet.
  4. Batem tots els ingredients fins a obtenir una barreja homogènia.
  5. Afegim els glaçons de gel i continuem batent uns segons més.
  6. Quan la barreja torni a estar homogènia servim en 3 gots o deixem reposar a la nevera perquè el batut estigui encara més fred. Opcionalment podem afegir una rodanxa de préssec al got com a decoració.
  7. Ja podem gaudir d'un exquisit de batut de préssec ben fresc perfecte per als dies més calurosos!
Com fer batut de pressec pas a pas
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: