- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de melindros casolans
No hi ha res millor per passar el fred que una xocolata calenta amb melindros! Avui aprendrem pas a pas a com preparar melindros casolans. Sempre els havia comprat al supermercat o a forns però preparats a casa queden molt més bons.
La recepta és molt senzilla. Només et recomano que tinguis unes varetes elèctriques ja que sinó, se’t cansarà el braç de batre per aconseguir les clares a punt de neu.
Si t'agraden els dolços per poder mullar amb xocolata desfeta no et pots perdre el nostre pa de pessic o la coca de iogurt esponjosa .
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer melindros pas a pas
- Separem les clares dels ous del rovell.
- Barregem els rovells amb els 90 grams de sucre i batem amb les varetes fins que blanquegi.
- Mesclem la farina i el llevat químic i tamisem la barreja per evitar grumolls.
- Batem tot bé fins aconseguir una mescla homogènia.
- Muntem les clares a punt de neu i quan tinguin una consistència ferma aboquem les clares a la barreja anterior i les incorporem amb moviments envolvents de baix a dalt.
- Folrem la safata de forn amb paper de forn. Preescalfem el forn a 200 ºC amb calor adalt i abaix sense aire.
- Col·loquem tota la mescla en una màniga pastissera i sobre el paper de forn fem la forma de melindro.
- Espolvoragem sucre de llustre per sobre de cada un dels melindros i posem la safata al forn (un cop ja tingui una temperatura de 200 ºC).
- Deixem cuinar entre 13-15 minuts fins que veiem que els melindros queden daurats.
- Traiem els melindros del forn i els deixem refredar. Ja només queda gaudir d’aquests exquisits melindros amb una bona xocolata calenta per entra en calor les èpoques més fredes de l’any.