Recepta de melindros casolans

No hi ha res millor per passar el fred que una xocolata calenta amb melindros! Avui aprendrem pas a pas a com preparar melindros casolans. Sempre els havia comprat al supermercat o a forns però preparats a casa queden molt més bons.

La recepta és molt senzilla. Només et recomano que tinguis unes varetes elèctriques ja que sinó, se’t cansarà el braç de batre per aconseguir les clares a punt de neu.

Si t'agraden els dolços per poder mullar amb xocolata desfeta no et pots perdre el nostre pa de pessic o la coca de iogurt esponjosa .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Magdalenes casolanes, la millor recepta de magdalenes de tota la vida

Magdalenes casolanes

Flam d’ou al bany maria, la millor recepta de postres tradicional (trucs i consells)

Flam d'ou

Com fer melmelada casolana de mores silvestres

Melmelada de mores

Pastís de carbassa

Pastís de carbassa

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer melindros pas a pas

  1. Separem les clares dels ous del rovell.
  2. Barregem els rovells amb els 90 grams de sucre i batem amb les varetes fins que blanquegi.
  3. Mesclem la farina i el llevat químic i tamisem la barreja per evitar grumolls.
  4. Batem tot bé fins aconseguir una mescla homogènia.
  5. Muntem les clares a punt de neu i quan tinguin una consistència ferma aboquem les clares a la barreja anterior i les incorporem amb moviments envolvents de baix a dalt.
  6. Folrem la safata de forn amb paper de forn. Preescalfem el forn a 200 ºC amb calor adalt i abaix sense aire.
  7. Col·loquem tota la mescla en una màniga pastissera i sobre el paper de forn fem la forma de melindro.
  8. Espolvoragem sucre de llustre per sobre de cada un dels melindros i posem la safata al forn (un cop ja tingui una temperatura de 200 ºC).
  9. Deixem cuinar entre 13-15 minuts fins que veiem que els melindros queden daurats.
  10. Traiem els melindros del forn i els deixem refredar. Ja només queda gaudir d’aquests exquisits melindros amb una bona xocolata calenta per entra en calor les èpoques més fredes de l’any.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: