mus de llimona imatge

Recepta de mousse de llimona

La recepta d'avui és une postre de llimona amb llet condensada. Aquesta mousse a base de llimona és un dels meus postres preferits. El seu saborós i refrescant gust és perfecte per baixar el menjar. A més, la llet condensada que li afegim li dóna la dolçor típica d'un bon postre.

Aquest postre és lleuger i molt ràpid de preparar. Simplement necessitem llimones, ous i llet condensada. A més, hi podem afegir altres ingredients com iogurt o una base de galetes.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Tortell de Reis, com preparar el millor dolç de Nadal pas a pas

Tortell de Reis

Pastís de carbassa

Pastís de carbassa

Peres al vi amb canyella, unes postres dolces que no et pots perdre

Peres al vi

Crema pastissera

Crema pastissera

Ingredients de les postres de llimona

Descargar llista compra

Com fer mousse de llimona pas a pas

  1. Folrem de paper alumini el fons de 4 motlles on preparem el mousse.
  2. Traiem la pell d'una llimona a tires. Tallem les tires de la llimona en juliana.
  3. Posem a bullir mig got d'aigua en una cassola amb 2 cullerades de sucre.
  4. Deixem bullir uns 5 minuts fins que es confiti.
  5. En una paella diluïm les làmines de gelatina amb una mica de sal. Guardem.
  6. Amb una espremedora esprémer les llimones i els guardem el suc.
  7. En un recipient afegim la llet condensada i el suc de llimona. Batem amb batedora de varetes.
  8. Seguidament afegim la gelatina que hem preparat.
  9. Agafem les clares d'ou i batem fins muntar-la a punt de neu.
  10. Afegim la resta d'ingredients a les clares muntades i remenem per barrejar bé tot el conjunt d'ingredients.
  11. Omplim els motlles amb la mousse que acabem de preparar i els deixem reposar dins la nevera perquè adquireixin la textura requerida.
  12. Traiem el motlle i posem per sobre l'escorça de llimona confitada. Posem unes fulles de menta sobre la mousse de llimona amb llet condensada.
  13. Ja podem gaudir d'aquest exquisit postres!
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: