pebrots de padró, la recepta perfecta per acompanyar els plats de carn

Recepta de pebrots de Padró fregits

Diuen que els pebrots de Padró alguns piquen i d’altres no . Sincerament mai he trobat cap que piques. Tot i així estan boníssims fregidets i amb una miqueta de sal gruixuda.

Sempre que preparo algún plat de carn l’acompanyo amb uns pebrotets de Padró . També m’encanta ficar-los pel pica pica quan convido amics o familiars a menjar a casa.

És un plat molt fàcil de preparar . Simplement s’han de fregir, treure l’oli sobrant i posar sal gruixuda per sobre. Has vist que senzill?

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Truita d'albergínia i ceba, la recepta sana i fàcil ideal per a qualsevol àpat

Truita d'albergínia

Verdures al forn

Verdures al forn

Faves a la catalana

Faves a la catalana

Crema de pastanaga, la millor recepta per entrar en calor durant les fredes nits d’hivern

Crema de pastanaga

Ingredients

Descargar llista compra

Com preparar els millors pebrots de Padró

  1. El primer pas és rentar bé els pebrotets. És important secar-los bé per a que no salti quan els posem a fregir amb l’oli.
  2. En una paella posem abundant oli i deixem escalfar a foc mitjà.
  3. Un cop l’oli estigui calent afegim els pebrots de Padró. Han de quedar una mica submergits en l’oli per a que es fregeixin bé. És recomanable tapar la paella amb una tapa.
  4. Esperem uns minuts. És important anar-los controlant per a que no es cremin. Un cop comencin a tenir un color torradet els traiem de la paella i els posem en un paper absorbent per eliminar l’excés d’oli i reduir les calories de la recepta.
  5. Afegim sal gruixuda per sobre i ja podem servir-los. A mi m’encanta sempre posar-los com acompanyament d’algun plat de carn o com a pica pica abans d’un menjar.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: