- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta d'amanida d'alvocat i salmó
L'amanida de salmó amb alvocat és perfecta per a aquests dies de calor d'estiu. És molt senzilla de preparar i molt lleugera. Sempre m'agrada elaborar-la després d'un dia de platja que només et ve de gust cuinar alguna cosa ràpida i fer-te la migdiada per després anar a la piscina.
Aquest plat té molts beneficis pel nostre organisme gràcies a la font de greixos saludables d'omega-3 del salmó i l'alvocat. És apta per a qualsevol tipus de dieta saludable.
Com amaniment m'agrada utilitzar oli d'oliva i sal o alternativament una mica de suc de llimona. A vegades també la mengem amb vinagre de Mòdena que li dóna un toc exquisit.
Si t'agraden les amanides lleugeres i fresques no et pots perdre l’amanida de mango, l'amanida de burrata i la clàssica recepta d'amanida de tonyina amb enciam.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer una amanida d'alvocat i salmó
- Agafem el salmó fumat i el tallem a trossets de mida mitjana. També podem utilitzar salmó cru prèviament congelat per eliminar qualsevol bacteri que pugui existir.
- Pelem els alvocats i els tallem. Opcionalment podem afegir el suc de mitja llimona per evitar que s'oxidin els components de l'alvocat i es s’enfosqueixi.
- Tallem per la meitat els tomàquets i reservem.
- Tallem la ceba a trossets o en juliana. La guardem.
- En un bol o enciamera posem les fulles d'espinacs o opcionalment d'enciam.
- Hi afegim els trossos de salmó, alvocat, la ceba i els tomàquets cherry.
- Afegim a l'amanida un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. Opcionalment podem afegir el suc de llimona de l'altra meitat de la llimona sense utilitzar.
- Ja tenim preparada i llesta per menjar l'amanida de salmó amb alvocat.