recepta d'amanida d'alvocat i salmo

Recepta d'amanida d'alvocat i salmó

L'amanida de salmó amb alvocat és perfecta per a aquests dies de calor d'estiu. És molt senzilla de preparar i molt lleugera. Sempre m'agrada elaborar-la després d'un dia de platja que només et ve de gust cuinar alguna cosa ràpida i fer-te la migdiada per després anar a la piscina.

Aquest plat té molts beneficis pel nostre organisme gràcies a la font de greixos saludables d'omega-3 del salmó i l'alvocat. És apta per a qualsevol tipus de dieta saludable.

Com amaniment m'agrada utilitzar oli d'oliva i sal o alternativament una mica de suc de llimona. A vegades també la mengem amb vinagre de Mòdena que li dóna un toc exquisit.

Si t'agraden les amanides lleugeres i fresques no et pots perdre l’amanida de mango, l'amanida de burrata i la clàssica recepta d'amanida de tonyina amb enciam.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Amanida de patata, recepta freda d’estiu

Amanida de patata

Amanida d'arròs

Amanida d'arròs

Amanida de pasta

Amanida de pasta

Empedrat de bacallà

Empedrat de bacallà

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer una amanida d'alvocat i salmó

  1. Agafem el salmó fumat i el tallem a trossets de mida mitjana. També podem utilitzar salmó cru prèviament congelat per eliminar qualsevol bacteri que pugui existir.
  2. Pelem els alvocats i els tallem. Opcionalment podem afegir el suc de mitja llimona per evitar que s'oxidin els components de l'alvocat i es s’enfosqueixi.
  3. Tallem per la meitat els tomàquets i reservem.
  4. Tallem la ceba a trossets o en juliana. La guardem.
  5. En un bol o enciamera posem les fulles d'espinacs o opcionalment d'enciam.
  6. Hi afegim els trossos de salmó, alvocat, la ceba i els tomàquets cherry.
  7. Afegim a l'amanida un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. Opcionalment podem afegir el suc de llimona de l'altra meitat de la llimona sense utilitzar.
  8. Ja tenim preparada i llesta per menjar l'amanida de salmó amb alvocat.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: