- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de iuca a el forn
Avui porto un dels meus acompanyants preferits. Els xips de iuca al forn. Aquest menjar típic de Sud-Amèrica té un saborós gust i és perfecta per picar mentre parlem amb els nostres amics o familiars i ens prenem una cervesa ben freda.
En una altra ocasió et portaré la recepta de iuca fregida. Avui, però, em sentia sa i he volgut preparar-la al forn, gairebé sense res de greix.
Pots acompanyar aquest plat amb salsa guacamole o salsa rosa. Fica-hi les salses i les espècies que et vinguin de gust. Segur que estaran delicioses!
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients de les xips de iuca
Com cuinar iuca a el forn
- El primer que hem de fer per preparar aquesta fàcil recepta és pelar la iuca. Aquest tubercle és molt semblant a la patata així un pelador de patates ens servirà per treure la dura pell.
- Omplim una cassola amb aigua i la posem a bullir a foc alt. Afegim una mica de sal.
- Mentre comença a bullir l'aigua anem tallant la iuca. La tallarem longitudinalment traient el bri que tenen al seu interior. Després la tallem com en palets. La típica forma de xips.
- Quan veiem que l'aigua ja bull, afegim la iuca tallada dins l'aigua i esperem 15-20 minuts a que s'estovi.
- Mentre aprofitem per preescalfar el forn a 200ºC.
- Passats els 15-20 minuts comprovem que la iuca estigui tova. Posem els xips de iuca ben distribuïdes en una safata apta per coure.
- Posem sal, pebre i un rajolí d'oli per sobre la iuca.
- Fiquem la safata amb els xips dins el forn i deixem uns 10-15 minuts fins que estigui ben daurada. Finalment tirem una mica de julivert per sobre.
- Ja tenim els nostres xips de iuques al forn i preparats per ser menjats!