Recepta de moniatos al forn

Arriba la tardor i es hora d’adaptar els nostres plats a aquesta època de l’any plena de colors. Hi ha 3 aliments molt típics de la tardor: el moniato, la carbassa i les castanyes .

Avui toca preparar uns bons moniatos cuinats al forn. Aquesta recepta és super fàcil. Encara que no tinguis experiencia a la cuina la pots preparar sense problema. Només s’ha de deixar els boniatos al forn durant aproximadament una hora i ja podem disfrutar d’aquest deliciós fruit de tardor.

Si t’agraden les receptes de tardor no et pots perdre el nostre plat de vedella amb bolets , la nostra crema de carbassa , la carbassa al forn o la recepta estrella de tardor: les castanyes al forn .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Carbassa al forn

Carbassa al forn

Coca de recapte, la recepta clàssica de verdura escalivada sobre massa casolana

Coca de recapte

Faves a la catalana

Faves a la catalana

Espinacs a la catalana, la recepta perfecta per menjar de forma saludable

Espinacs a la catalana

Ingredients

Descargar llista compra

Com preparar moniatos al forn

  1. Precalentem el forn per dalt i per baix a uns 200ºC.
  2. Rentem bé els moniatos per eliminar la terra que poden tenir. Els sequem i amb una forquilla fem foradets per permetre que el vapor surti quan els posem al forn i no es fagin malbé.
  3. Agafem paper de forn i el posem sobre la safata on fornejarem els monitos. Un cop el forn estigui calent introduïm la safata amb els moniatos.
  4. Deixem cuinar durant aproximadament una hora. El temps exacte dependrà del tamany del boniato i del tipo de forn que s’utilitzi. Podem anar comprovant l’estat de cocció clavant una forquilla o un escuradents. Si entra fàcilment vol dir que ja està fet.
  5. Un cop estiguin tovets, traiem els moniatos del forn i els deixem refredar una mica en un recipient de cuina. Aquest pas és important, ja que igual que la patata, el moniato emmagatzema molt bé la calor en el seu interior.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: