Recepta fàcil de conill a la cassola

El conill a la cassola és un dels plats més tradicionals de la gastronomia catalana. Aquesta recepta, que es pot fer de moltes maneres diferents, és una deliciosa combinació de sabors mediterranis que segur que satisfarà els paladars més exigents.

La preparació d'aquesta recepta és bastant senzilla. La clau per obtenir un resultat perfecte és utilitzar ingredients de primera qualitat i seguir els passos detallats amb cura que et deixem més abaix.

El secret per aconseguir un conill a la cassola suculent i saborós és deixar que els ingredients es coguin lentament, perquè puguin fusionar-se. Així aconseguiràs un sabor exquisit! Si t'agrada la carn de conill no et pots perdre el nostre plat de conill al forn .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Xistorra al vi

Xistorra al vi

Canelons de carn, la recepta de Nadal per a disfrutar amb amics i familiars

Canelons de carn

Conill al ajillo

Conill al ajillo

Melós de vedella o galtes de vedella, la recepta de carn amb la que triumfaràs a la cuina

Melós o galtes de vedella

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer conill a la cassola pas a pas

  1. En una cassola gran, escalfem una mica d'oli d'oliva a foc mig. Afegim els trossos de conill i els daurem per ambdós costats fins que estiguin ben daurats. Retirem el conill i reservem en un plat.
  2. Piquem la ceba a trossets petis. Pelem els alls i els deixem també ben picadets. Netegem les pastanagues, les pelem i les tallem a rodanxes. Rentem bé els pebrots i els tallem a tires fines.
  3. A la mateixa cassola, posem una mica més d'oli d'oliva i sofregim la ceba, l'all, les pastanagues, el pebrot verd i el pebrot vermell durant uns 5 minuts, fins que estiguin ben daurats.
  4. Afegim els tomàquets picats, la fulla de llorer, la farigola i el romaní frescos. Cuinem durant uns 5 minuts més, remenant de tant en tant.
  5. Agreguem el conill daurat a la cassola juntament amb el got de vi blanc i el brou de pollastre o de verdures. Deixem que la mescla arribi a ebullició i llavors reduïm el foc.
  6. Tapem la cassola i cuinem durant uns 40 minuts, fins que el conill estigui tendre i ben cuit.
  7. Si la salsa és massa líquida, retirem el conill i cuinem la salsa a foc alt per reduir-la a la consistència desitjada. Si la salsa és massa espessa, afegim una mica més de caldo de verdures o pollastre.
  8. Provem i si és necessari rectifiquem amb sal i pebre negre mòlt.
  9. Ja només queda servir el conill i gaudir d’aquesta deliciosa recepta de conill a la cassola. Recorda que pots acompanyar aquest plat amb un deliciós arròs blanc.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: