Receptes de salses

Salsa beixamel: Com fer la salsa perfecta per acompanyar els teus plats

Salsa beixamel: Com fer la salsa perfecta per acompanyar els teus plats

Aprèn preparar una salsa beixamel perfecta, juntament amb alguns consells i trucs útils per aconseguir una textura suau i cremosa i un sabor deliciós.

Ingredients

  • 50 grams de mantega
  • 50 grams de farina
  • 500 mil·lilitres de llet
  • Nou moscada
  • Sal al gust

Com fer salsa beixamel: com fer la salsa perfecta per acompanyar els teus plats

  1. En una cassola, fonem la mantega a foc mitjà fins que es faci líquida.
  2. Afegim la farina i remenem amb una cullera de fusta fins que la barreja quedi homogènia i comenci a agafar color.
  3. Poc a poc, sense deixar de remenar, afegim la llet a temperatura ambient fins que la mescla quedi suau i sense grumolls.
  4. Continuem remenant fins que la beixamel comenci a bullir i fer-se cada cop més espesa.
Veure la recepta completa