Receptes de pollastre i aus

Pollastre al forn

Pollastre al forn

Combina el pollastre i les verdures per obtenir un plat ric en proteïnes i nutrients. Perfecte per gaudir d'una bona recepta senzilla i ràpida de cuinar.

Ingredients

  • 3 patates
  • Pit de pollastre o cuixes de pollastre
  • Pebrot verd
  • 2 cebes
  • 4 pastanagues
  • 2 llimones
  • Farigola
  • Curri (opcional)
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Sal

Com fer pollastre al forn

  1. En aquesta recepta podem usar el pollastre sencer, les cuixes o el pit. Si tinc molts comensals m'agrada comprar el pollastre sencer. En canvi, si som poca gent m'agrada cuinar cuixes de pollastre.
  2. Preescalfem el forn a 200ºC. D'aquesta manera ja ho tindrem llest quan acabem de preparar la guarnició.
  3. Primer rentem i tallem les verdures. La ceba la podem tallar a rodanxes o en juliana.
  4. Els pebrots els obrim i traiem les llavors del seu interior. Seguidament els tallem a tires.
Veure la recepta completa

Pollastre al curry

Pollastre al curry

Si t'agrada el menjar asiàtica aquest plat és ideal. Aprèn a preparar-la i sentir-se com si estiguessis a l'altra punta de món.

Ingredients

  • 2 pebrots vermells
  • 2 pebrots verds
  • 2 cebes
  • Coriandre
  • 1 kg de pollastre de corral
  • 5 cullerades de curri groc
  • 200 ml de nata líquida per cuinar
  • Pebre
  • 400 grams d’arròs blanc (100g per persona)
  • Oli
  • Sal

Com fer pollastre al curry

  1. El primer pas es rentar y tallar les verdures. Piquem la ceba y tallem els pebrots verds y vermells. Fiquem un rajolí d’oli dins una paella y quan estigui calenta afegim les verdures
  2. Paralelament fiquem aigua a bullir en una olla per preparar l’arròs blanc.
  3. Al cap de cinc minuts afegim a la paella l’all picat i una mica de pebre i sal. Barregem el sofregit a foc lent durant uns 5-7 minuts.
  4. Comprovem l’aigua. Si esta bullint afegim els 400 grams d’arròs blanc.
Veure la recepta completa

Com fer croquetes de pollastre casolanes, aprèn tots els trucs per a dominar aquesta recepta clàssica

Com fer croquetes de pollastre casolanes, aprèn tots els trucs per a dominar aquesta recepta clàssica

Prepara delicioses croquetes de pollastre casolanes amb aquesta recepta fàcil i detallada. Aconsegueix la textura perfecta i sorprèn a tots!

Ingredients

  • 250 grams de carn de pollastre cuita i desfilada
  • 100 grams de mantega
  • 90 grams de farina
  • 1 litre de llet
  • 1 ceba mitjana picada
  • 2 alls picats
  • Pebre negre
  • Nou moscada (opcional)
  • Sal
  • 1 tassa de farina
  • 2 ous batuts
  • 1 tassa de pa ratllat
  • Oli per fregir

Com fer com fer croquetes de pollastre casolanes, aprèn tots els trucs per a dominar aquesta recepta clàssica

  1. El primer pas d’aquesta recepta es tallar la ceba i l’all a trossets ben petits. Recomano tallar la ceba a l’estil Brunoise.
  2. Seguidament piquem bé la carn de pollastre ja cuita per a que estigui ben desfilada.
  3. En una cassola a foc mitjà, posem la mantega perquè es desfaci. Un cop estigui gairebé desfeta afegim la ceba i l'all que acabem de picar.
  4. En aquest punt podem posar una mica de sal i opcionalment nou moscada. Sofregim fins que la ceba i l’all comencin a estar transparents i tendres. Durant tot aquest procés és important anar remenant la barreja per evitar que s’enganxi a la cassola.
Veure la recepta completa

Magret d’ànec amb salsa de vinagre balsàmic i mel decorat amb fruits del bosc

Magret d’ànec amb salsa de vinagre balsàmic i mel decorat amb fruits del bosc

Aprèn a cuinar un exquisit magret d'ànec amb salsa de mel i vinagre balsàmic. una recepta senzilla però deliciosa, perfecta per qualsevol ocasió.

Ingredients

  • 2 magrets d'ànec
  • 1 ceba petita
  • 6 cullerades de mel
  • 80 mil·lilitres de vinagre balsàmic
  • Fruits del bosc per la decoració
  • Pebre
  • Sal

Com fer magret d’ànec amb salsa de vinagre balsàmic i mel decorat amb fruits del bosc

  1. En primer lloc, preparem els magrets. Amb un bon ganivet, fem talls en forma de quadrícula a la pell dels magrets, sense arribar a la carn. Això permetrà que la greix s'escorri millor i la pell quedi cruixent.
  2. Salpebrem els magrets per ambdós costats. Després, els posem a una paella a foc mitjà, començant per la part de la pell. No és necessari afegir oli, ja que la pell del magret alliberarà suficient greix.
  3. Deixem que els magrets es cuinin lentament durant uns 15 minuts. Durant aquest temps, anem retirant la greix que s'acumula a la paella.
  4. Quan la pell estigui ben daurada i cruixent, donem la volta als magrets i els coem per l'altre costat uns 6-8 minuts més. Recorda que el punt de cocció depèn del teu gust. Un cop hagi passat aquest temps retirem els magrets i els deixem en un costat envoltats amb paper de forn.
Veure la recepta completa

Pollastre arrebossat

Pollastre arrebossat

Deliciosos filets de pollastre arrebossats amb una cruixent capa daurada. Una recepta clàssica que combina pollastre tendre amb un empanat irresistible.

Ingredients

  • 4 filets de pollastre
  • 1 tassa de pa ratllat
  • 2 ous
  • Oli de girasol per fregir
  • All en pols (opcional)
  • Pebre negre
  • Sal

Com fer pollastre arrebossat

  1. En primer lloc, preparem els ingredients. Col·loquem el pa ratllat en un plat fons i afegim l'all en pols opcionalment. Afegim sal i pebre al gust. Barregem bé tots els ingredients del pa ratllat.
  2. En un altre plat, batem els ous. Reservem.
  3. Agafem un dels filets de pollastre i ho passem primer pels ous batuts, assegurant-nos que quedi ben cobert per tot arreu.
  4. A continuació, col·loquem el filet al plat del pa ratllat i pressionem lleugerament perquè s'adhereixi bé el pa ratllat a banda i banda del filet. Voltegem el filet i repetim el procés a l'altra banda.
Veure la recepta completa

Pollastre amb gambes a la catalana, la recepta de mar i muntanya que no et pots perdre

Pollastre amb gambes a la catalana, la recepta de mar i muntanya que no et pots perdre

Descobreix una explosió de sabors mediterranis amb el nostre pollastre amb gambes a la catalana, una recepta deliciosa que combina el millor del mar i la muntanya.

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre desossats i sense pell
  • 250 g de gambes fresques
  • 4 dents d'all
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 fulla de llorer
  • 10 ametlles crues
  • 1 llesca de pa torrat
  • 1 grapat de pinyons
  • 50 ml de vi blanc
  • Oli d'oliva verge extra
  • Julivert fresc picat per decorar
  • Pebre
  • Sal

Com fer pollastre amb gambes a la catalana, la recepta de mar i muntanya que no et pots perdre

  1. Comencem tallant la pastanaga a rodanxes fines, tallem la ceba a l'estil Brunoise i piquem 2 dents d'all a trossos ben petits.
  2. En una paella gran, escalfem una mica d'oli d'oliva a foc mitjà-alt.
  3. Afegim pebre i sal a les cuixes de pollastre. Afegim les cuixes a la paella i les daurem pels dos costats. Reservem.
  4. A la mateixa paella, hi afegim una mica més d'oli si cal. Hi afegim l'all picat, la ceba i la pastanaga, i sofregim fins que estiguin daurats.
Veure la recepta completa

Pollastre en fregidora d'aire, la recepta saludable i saborosa sense (a penes) oli

Pollastre en fregidora d'aire, la recepta saludable i saborosa sense (a penes) oli

Descobreix com cuinar deliciosos pits de pollastre a la fregidora d'aire, sense oli. Una recepta saludable i saborosa per gaudir a casa.

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de pebre negre
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • 1 culleradeta de paprika
  • 1/2 culleradeta de comí

Com fer pollastre en fregidora d'aire, la recepta saludable i saborosa sense (a penes) oli

  1. Preescalfem la fregidora d'aire a uns 200 graus Celsius.
  2. En un recipient, barregem l'oli d'oliva, la sal, el pebre negre, l'all en pols, la paprika i el comí. A mi m'agrada fer servir aquest dosificador d'oli d'Amazon per evitar posar massa oli.
  3. Cobrim els pits de pollastre amb la barreja de condiments que acabem de preparar.
  4. Col·loquem els pits a la cistella de la fregidora d'aire, evitant que se superposin. Això és important per aconseguir una cocció homogènia.
Veure la recepta completa

Pollastre a la cervesa fàcil i ràpid

Pollastre a la cervesa fàcil i ràpid

Descobreix com preparar pollastre a la cervesa amb cuixes o contracuixes en aquesta recepta deliciosa. T'expliquem els ingredients i el pas a pas.

Ingredients

  • 4 cuixes o contracuixes de pollastre
  • Mig litre de cervesa
  • 2 pastanagues
  • Mig pebrot vermell
  • 1 cullerada de farina
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 full de llorer
  • Romero sec
  • Farigola seca
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

Com fer pollastre a la cervesa fàcil i ràpid

  1. En una olla hi tirem un raig d'oli i ho posem a escalfar.
  2. Un cop l'oli estigui calent, introduïm el pollastre per marcar-lo a foc alt. Això trigarà uns 3-4 minuts.
  3. Pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes fines.
  4. Rentem el pebrot i el piquem a trossos petits. Piquem també l'all.
Veure la recepta completa