Receptes de pastes

Macarrons amb verdures

Macarrons amb verdures

Prova aquesta deliciosa recepta de pasta amb verdures i sorprèn als teus convidats amb un plat exquisit i saludable. Si ets amant del menjar italià no t'ho pots perdre.

Ingredients

  • 400 grams de macarrons. Pots escollir el tipus de macarró que més t'agradi.
  • 1 gra d'all.
  • 2 cebes
  • 2 carabassons
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 albergínia gran
  • 1 pastanaga
  • Salsa de tomàquet fregit
  • Formatge ratllat o en pols
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Espècies a el gust com pebre o orenga

Com fer macarrons amb verdures

  1. Omplim una olla amb aigua i la posem a bullir a foc mitjà-alt. Hi tirem una mica de sal a l'aigua.
  2. Quan comenci a bullir l'aigua afegim els macarrons. És important mirar el paquet el temps de cocció ja que dependrà del tipus de macarrons que hàgim comprat. Periòdicament remenem els macarrons amb algun estri de cuina per evitar que els macarrons s'enganxin.
  3. Paral·lelament, mentre es cuinen els macarrons vam començar a tallar la ceba en juliana i piquem els alls en cubs petits.
  4. Tallem el carbassó a daus, els pebrots verds, vermells i les albergínies a tires i la pastanaga podem ratllar-o tallar-la a trossets petits.
Veure la recepta completa

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

Prova aquesta exquisida recepta de lasanya de verdures. És molt fàcil de preparar i els resultats són increïbles. A més, és apta per a gent vegetariana.

Ingredients

  • 1 paquet de pasta de lasanya
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 1-2 bròquils
  • 1 albergínia
  • 1 carbassó
  • 500 g de tomàquet fregit
  • Xampinyons (opcional)
  • Formatge emmental ratllat
  • Oli d'oliva
  • Espècies al gust

Com fer lasanya de verdures

  1. Pelem i tallem les cebes a petits trossets.
  2. Rentem i tallem els carbassons, l'albergínia i les pastanagues a daus.
  3. El bròquil el rentem i el tallem pels ramells.
  4. Recomanem cuinar les verdures per separat ja que cadascuna té un temps de cocció específic i a més posarem diferents combinacions de vegetals en les diferents capes de la lasanya. No obstant això, si es prefereix posar tot junt recomanem començar amb la ceba i seguidament amb l'albergínia ja que són les verdures que triguen més a cuinar-se.
Veure la recepta completa

Lasanya de carn, la clàssica recepta que enamorará a tots els teus convidats

Lasanya de carn, la clàssica recepta que enamorará a tots els teus convidats

Vols aprendre a preparar una deliciosa lasanya de carn? T’expliquem com preparar els canelons amb la seva beixamel. Et detallem el pas a pas.

Ingredients

  • 200 grams de carn de vedella
  • 200 grams de carn de porc
  • 500 grams de salsa de tomàquet fregit
  • 1 got de vi blanc
  • 16 làmines de pasta de lasanya
  • 500 mil·lilitres de llet
  • 2 cullerades de farina
  • 2 cullerades de mantega
  • Nou moscada
  • 2 dents d’all
  • 2 cebes
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre
  • Sal

Com fer lasanya de carn, la clàssica recepta que enamorará a tots els teus convidats

  1. Agafem els dents d’all, els pelem i els piquem a trossets ben petits. Pelem la ceba i tallem en Brunoise. Reservem.
  2. En una paella fiquem un rajolí d’oli d’oliva. Esperem a que estigui calent i seguidament afegim els trossos de ceba i all. Movem mentre estiguin sofregint-se.
  3. Un cop comenci a cuinar-se afegim la carn de vedella i de porc. Barregem bé tots els ingredients mentre es cuina la carn.
  4. Quan ja veiem que la carn està bastant feta afegim una mica de sal, pebre negre i opcionalment una mica d’orenga.
Veure la recepta completa

Canelons a la catalana o de Sant Esteve, la recepta de Nadal per sorprendre els convidats el 26 de desembre

Canelons a la catalana o de Sant Esteve, la recepta de Nadal per sorprendre els convidats el 26 de desembre

Vols aprendre a cuinar uns deliciosos canelons perfectes pel dinar de Sant Esteve? T’ensenyem el pas a pas i tots els ingredients que necessites per cuinar-los!

Ingredients

  • 350 grams de carn picada de vedella
  • 250 grams de carn picada de porc
  • 150 grams de carn picada de pit de pollastre
  • 1 llauna de foigras
  • 16 làmines de pasta de caneló
  • 1 ceba
  • 1 litre de llet
  • 100 grams de farina
  • 100 grams de tomàquet fregit
  • 100 grams de mantega
  • Nou moscada
  • Formatge ratllat
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre
  • Sal

Com fer canelons a la catalana o de sant esteve, la recepta de nadal per sorprendre els convidats el 26 de desembre

  1. Agafem un bol i fiquem els diferents tipus de carn. Amb l’ajuda d’una forquilla aixafem i barregem totes les carns fins a obtenir una barreja més o menys homogènia.
  2. En una fusta pelem i tallem la ceba al estil Brunoise.
  3. En una paella afegim una mica d’oli d’oliva i deixem escalfar a foc mig fins que l’oli estigui ben calent.
  4. Afegim la ceba i deixem cuinar uns 2-3 minuts a foc mig.
Veure la recepta completa

Canelons de carn, la recepta de Nadal per a disfrutar amb amics i familiars

Canelons de carn, la recepta de Nadal per a disfrutar amb amics i familiars

Avui t’expliquem pas a pas com preparar uns deliciosos canelons de carns casolans perfectes per les èpoques nadalenques que s’aproximen.

Ingredients

  • 500 grams de carn picada de vedella i de porc mesclada
  • 100 grams de tomàquet fregit
  • 100 grams de farina
  • 100 grams de mantega
  • 1 litre de llet
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • 16 làmines de pasta de caneló
  • Nou moscada
  • Formatge ratllat (el que més t’agradi)
  • Panses (opcional)
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre
  • Sal

Com fer canelons de carn, la recepta de nadal per a disfrutar amb amics i familiars

  1. El primer pas és tallar les verdures. Pelem la ceba i la tallem en estil Brunoise. Piquem també els dents o grans d’all. Reservem.
  2. Agafem una paella, afegim un bon rajolí d’oli d’oliva i deixem escalfar a foc mig. Un cop estigui calent afgim i sofregim la ceba i l’all durant uns 5-7 minuts aproximadament. És important durant aquest temps anar donant la volta per aconseguir que es cuini per totes les parts.
  3. Un cop la ceba estigui tova i comenci a estar una mica torradeta afegim la carn picada de porc i vedella (també podem posar carn picada de pollastre). Afegim una mica de sal i pebre negre. Remenem tot bé cuinant a foc mig durant uns 7-8 minuts. En aquest pas també és important donar la volta a la barreja per aconseguir que es cuinin els ingredients de forma homogènia.
  4. En aquest punt, opcionalment podem afegir unes panses per donar-li un toc nadalenc als nostres canelons casolans de carn. A més, ajudaran a absorbir l'excés d’aigua de la carn. Cuinem fins que el líquid desapareixi de la paella.
Veure la recepta completa

Fideus a la cassola de la iaia, recepta tradicional de la gastronomia catalana

Fideus a la cassola de la iaia, recepta tradicional de la gastronomia catalana

Vols tastar una de les receptes de la gastronomia catalana més exquisides que hi ha? Et presentem aquest plat de fideus a la cassola, deliciós i molt fàcil de cuinar.

Ingredients

  • 500 grams de fideus gruixuts
  • 300 grams de costella de porc
  • 2 grans d’all
  • 2 pebrots verds
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets madurs
  • Brou de peix o carn (també podem utilitzar aigua)
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer
  • Pèsols (opcional)
  • Pebre vermell
  • Oli d’oliva
  • Sal

Com fer fideus a la cassola de la iaia, recepta tradicional de la gastronomia catalana

  1. El primer pas es agafar una cassola i afegim un rajolí d’oli d’oliva. Deixem escalfar l’oli a foc alt.
  2. Un cop s’escalfi l’oli agreguem les costelles de porc i deixem que agafin una mica de color.
  3. Mentre s’enrosseixen les costelles prepararem les verdures.
  4. Pelem la ceba i els alls i els piquem a trossos ben petits.
Veure la recepta completa

Espaguetis amb verdures

Espaguetis amb verdures

Aquesta recepta d’espaguetis amb verdures és una de las millors receptes de pasta que conec. Aprèn a fer-la pas a pas i deixa bocabadats els teus convidats amb aquest deliciós plat.

Ingredients

  • 400 grams d'espaguetis normals o integrals
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 2 pebrots verds
  • 2 pastanagues (opcional)
  • Olives negres
  • 1 gra d'all
  • 2 carbassons o 1 albergínia
  • Formatge ratllat parmesà
  • Salsa de soja (opcional)
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Sal

Com fer espaguetis amb verdures

  1. Agafem una cassola, l'omplim d'aigua i la deixem escalfar a foc mitjà fins que bulli. Afegim una mica de sal.
  2. Un cop l'aigua estigui bullint afegim els 400 grams d'espaguetis. Deixem cuinar 10-15 minuts. Si són integrals trigaran una mica més a cuinar-se. Recomanem seguir les instruccions del paquet d'espaguetis.
  3. Un cop els espaguetis estiguin cuits, escorrem i reservem.
  4. Mentre es cuinen els espaguetis podem preparar els vegetals.
Veure la recepta completa

Pasta amb verdures

Pasta amb verdures

Si t'agrada la pasta i cuidar la teva figura aquesta és una recepta perfecta per a tu. T'ensenyem a preparar aquest deliciós plat de pasta amb verdures!

Ingredients

  • 400 grams de tallarines
  • 1 carbassó
  • 2 pebrots verds
  • 60 g de formatge parmesà
  • 15 tomàquets cherry
  • 5 tomàquets secs en oli
  • Sal
  • Julivert

Com fer pasta amb verdures

  1. Posem aigua en una cassola a foc alt. Deixem fins que comenci a bullir.
  2. Quan comenci a bullir afegim un pessic de sal i afegim les tallarines. Deixem coure durant el temps que indiqui el paquet del producte.
  3. Paral·lelament piquem la ceba i els tomàquets secs.
  4. Tallem el carbassó (preferiblement deixem la pell) a trossets petits.
Veure la recepta completa

Macarrons a la bolonyesa

Macarrons a la bolonyesa

Aprèn com fer macarrons a la bolonyesa pas a pas. T’ensenyem tot el procediment i tots els ingredients que necessites per cuinar la millor pasta a la bolonyesa.

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • 300 grams de carn picada
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 2 pastanagues
  • 200 mil·lilitres de vi blanc
  • 2 o 3 tomàquets sucosos
  • 1 got d’aigua natural
  • Tomàquet concentrat, fregit o natural de pot
  • Formatge ratllat per pasta
  • Oli d’oliva
  • Sal

Com fer macarrons a la bolonyesa

  1. El primer pas es tallar la ceba en brunoise, pica l’all a trossos petits i tallar la pastanaga a trossets (mirar la imatge del procediment). En una paella fiquem un rajolí d’oli d’oliva i deixem escalfar.
  2. Un cop l’oli estigui calent afegim les verdures (all, ceba i pastanaga) i deixem daurar a foc lent durant uns 10 minuts aproximadament.
  3. Un cop les verduretes comencen a daurar-se afegim la carn picada i deixem cuinar uns minuts més fins que veiem que la carn comença a canviar de color.
  4. Afegim 100 mil·lilitres de vi blanc per cuinar, remenem tot bé per barrejar els ingredients i deixem a foc mitjà que es vagi evaporant l’alcohol del vi.
Veure la recepta completa

Macarrons a la catalana

Macarrons a la catalana

Descobreix la recepta autèntica de macarrons a la catalana, la deliciosa pasta de l'àvia. Cuina tradicional per gaudir en família. No t'ho perdis!

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • 1 ceba gran
  • 2 alls
  • 500 grams de carn picada mixta (vedella i porc)
  • 1 llauna de tomàquet triturat natural
  • 1 copa de vi blanc
  • 150 grams de formatge ratllat
  • 3 fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre al gust
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sucre (opcional)

Com fer macarrons a la catalana

  1. En primer lloc, posem a bullir aigua amb una mica de sal en una olla gran. Quan l'aigua estigui bullint, afegim els macarrons i els coem segons les indicacions del paquet. Un cop cuits, els escorrem i els reservem.
  2. Al mateix temps, pelem i piquem la ceba i l'all. En una paella gran, escalfem una mica d'oli d'oliva i sofregim la ceba i l'all a foc mitjà.
  3. Quan la ceba estigui daurada, afegim la carn picada. Remenem bé perquè es cogui de forma uniforme.
  4. Un cop la carn està cuita, incorporem el tomàquet triturat i remenem. Afegim també la copa de vi blanc, el sucre (si decidim usar-lo per suavitzar l'acidesa del tomàquet), les fulles de llorer, sal i pebre al gust.
Veure la recepta completa

Macarrons amb bròquil

Macarrons amb bròquil

Entra i descobreix com fusionar la pasta i el bròquil. T'ensenyem pas a pas com preparar un deliciós plat de macarrons amb bròquil i formatge.

Ingredients

  • 500 grams de macarrons
  • 1 bròquil gran
  • 1 gra d'all
  • Pebre al gust
  • 150 grams de formatge parmesà ratllat
  • Bitxos (opcional)
  • Oli d'oliva
  • Sal al gust

Com fer macarrons amb bròquil

  1. Preparació del bròquil: Comencem per rentar el bròquil i separar els ramells. Després, ho bullim en una olla amb prou aigua i sal durant uns 10 minuts aproximadament. Quan estigui cuit però encara ferm, ho retirem de l'aigua i ho deixem escórrer.
  2. Cuina els macarrons: A la mateixa aigua que hem cuit el bròquil, hi afegim els macarrons. Cuinem segons les instruccions del paquet fins que estiguin al dente. Després, els escorrem i reservem una mica de l'aigua de cocció per més endavant.
  3. Preparació de l'all: Mentre els macarrons són al foc, piquem la dent d'all molt finament.
  4. Saltejat: En una paella gran, afegim un raig d'oli d'oliva i quan estigui calent, afegim els alls picats i els bitxos opcionalment. Saltegem a foc mitjà-baix fins que l'all comenci a daurar-se.
Veure la recepta completa

Pizza barbacoa amb carn picada

Pizza barbacoa amb carn picada

Gaudeix la millor pizza barbacoa amb la nostra recepta fàcil. Ingredients frescos i sabor fumat per a una nit de pel·lícula inoblidable.

Ingredients

  • Massa de pizza
  • Mozzarella
  • Tomàquet fregit (per a la base)
  • Salsa barbacoa (per a la base)
  • 200 grams de carn picada (pel farciment)
  • 40 grams tomàquet fregit (pel farciment)
  • 40 grams salsa barbacoa (pel farciment)
  • 1/2 ceba (pel farciment)
  • 1 pebrot verd petit (pel farciment)
  • 30 mil·lilitres d’oli d’oliva (pel farciment)

Com fer pizza barbacoa amb carn picada

  1. Comencem per escalfar el forn a 220°C, ajustant segons les característiques específiques del nostre forn.
  2. Tallem la ceba en estil Brunoise i el pebrot verd a trossos petits.
  3. Afegim 30 mil·lilitres d'oli d'oliva a una paella i ho escalfem a foc mitjà-alt.
  4. Quan l'oli estigui calent, hi afegim la ceba i el pebrot tallats. Cuinem, remenant freqüentment, fins que estiguin transparents i tendres, aproximadament 5 minuts.
Veure la recepta completa

Pizza d'albergínia amb mel i nous

Pizza d'albergínia amb mel i nous

Descobreix com preparar una pizza d'albergínia amb mel i nous: una recepta fàcil i deliciosa per gaudir el cap de setmana.

Ingredients

  • 1 massa de pizza
  • 1 albergínia
  • Mozzarella
  • Formatge Parmesà
  • Tomàquet fregit
  • Nous
  • Mel
  • Crema de vinagre balsàmic

Com fer pizza d'albergínia amb mel i nous

  1. Preescalfem el forn a 200°C.
  2. Rostim l'albergínia sencera: Col·loquem l'albergínia sencera en una safata de forn i la rostim fins que la pell estigui arrugada i l'albergínia estigui suau, aproximadament 25-30 minuts. Un cop rostida, la traiem del forn i deixem que es refredi una mica abans de pelar-la i tallar-la a rodanxes.
  3. Preparem la base de pizza: Mentre l'albergínia es refreda, estenem la massa de pizza en una safata per a forn i escampem el tomàquet fregit sobre tota la base.
  4. Afegim mozzarella: Posem una bona quantitat de mozzarella per sobre el tomàquet.
Veure la recepta completa

Pizza quatre formatges, com fer una autèntica pizza 4 formatges

Pizza quatre formatges, com fer una autèntica pizza 4 formatges

Explora la pizza quatre formatges i troba la barreja ideal de mozzarella, gorgonzola, parmesà i fontina. Un sabor que t’encantarà!

Ingredients

  • 1 massa de pizza
  • 200 mil·lilitres de salsa de tomàquet
  • 150 grams de mozzarella fresca
  • 90 grams de formatge gorgonzola
  • 90 grams de formatge parmesà ratllat
  • 90 grams de formatge fontina o provolone
  • 1 cullerada d'orenga seca
  • Fulles d'alfàbrega fresca per decorar (opcional)

Com fer pizza quatre formatges, com fer una autèntica pizza 4 formatges

  1. Preparem el forn: Comencem preescalfant el forn a 220°C per assegurar-nos que estigui ben calent abans de cuinar la pizza.
  2. Preparem la safata de forn: Utilitzem una mica d'oli d'oliva per greixar lleugerament la safata de forn. Això evitarà que la massa s'enganxi i ajudarà que es dauri bé.
  3. Col·loquem la massa de la pizza: Desenrotllem acuradament la massa de pizza i la col·loquem directament a la safata preparada. Amb les nostres mans, ajustem les vores per donar-li la forma desitjada i assegurar-nos que la massa cobreix uniformement la safata.
  4. Agreguem la salsa i els condiments: Aboquem la salsa de tomàquet sobre la massa estesa, usant el dors d'una cullera per distribuir-la de manera uniforme fins a les vores. Empolvorem l'orenga seca a sobre, afegint un toc de sabor italià clàssic.
Veure la recepta completa

Pizza de Carbassa

Pizza de Carbassa

Descobreix la deliciosa combinació de sabors a la nostra pizza de Carbassa amb ceba caramel·litzada, bacó cruixent i cremosa burrata.

Ingredients

  • 150 grams de carbassa pelada
  • Tomàquet fregit
  • Mozzarella per a pizza
  • 1 ceba
  • Taquets de bacó
  • 1 massa de pizza
  • 1 burrata

Com fer pizza de carbassa

  1. Trossegem la carbassa en daus. Preescalfem el forn amb calor amunt i avall a 180 ºC.
  2. Posem els daus de carbassa en un plat. Fem una mica d'oli i remenem perquè tots els daus quedin lleugerament impregnats d'oli. Opcionalment podem posar un toc d'orenga o farigola.
  3. Posem paper de forn en una safata apta per a forn i afegim els daus de carbassa per sobre. Un cop estigui el forn preescalfat introduïm la safata i deixem cuinar uns 20 minuts aproximadament. És important anar comprovant si la carbassa està tova. Si no és així, deixem uns minuts més.
  4. Mentre es cuina la carbassa al forn pelem i tallem la ceba a la juliana. Afegim oli en una paella i quan estigui calent posem la ceba ja tallada a foc mitjà.
Veure la recepta completa

Pizza pepperoni, la recepta tradicional americana

Pizza pepperoni, la recepta tradicional americana

Descobreix la recepta perfecta de pizza de pepperoni per sopar amb Lambrusco. Fàcil, ràpida i deliciosa, ideal per compartir!

Ingredients

  • 1 massa de pizza comprada o casolana
  • 200 mil·lilitres de tomàquet fregit
  • 200 grams de formatge mozzarella ratllat
  • 100 grams de pepperoni a rodanxes
  • Orenga sec al gust
  • Fulles d'alfàbrega fresca per decorar (opcional)
  • Oli d'oliva per a la vora (opcional)

Com fer pizza pepperoni, la recepta tradicional americana

  1. Comencem preescalfant el forn a 220°C, assegurant-nos que estigui ben calent abans d'introduir la pizza.
  2. Mentre el forn s'escalfa, preparem la base de la nostra pizza. Si voleu, podem pinzellar les vores de la massa amb una mica d'oli d'oliva; això ajudarà que les vores es daurin i quedin més cruixents.
  3. Estenem el tomàquet fregit sobre la massa, cobrint uniformement però deixant una petita vora sense salsa al voltant. És important distribuir la salsa regularment perquè cada tros tingui la mateixa quantitat d'ingredients.
  4. Escampem el formatge mozzarella ratllat sobre el tomàquet fregit. Podem ajustar la quantitat de formatge al gust, però assegurant-nos de cobrir tota la superfície perquè la pizza quedi ben sucosa.
Veure la recepta completa

Massa de pizza, la recepta original italiana

Massa de pizza, la recepta original italiana

Aprèn a fer massa de pizza casolana amb la nostra recepta italiana original. Fàcil, ràpida i deliciosa, perfecta per a qualsevol pizza!

Ingredients

  • 500 grams de farina de força
  • 300 mil·lilitres d'aigua tèbia
  • 15 grams de llevat fresc de forner
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal

Com fer massa de pizza, la recepta original italiana

  1. Comencem dissolent el llevat fresc de forner a l'aigua tèbia. Deixem que la barreja reposi durant uns 5 minuts fins que comenci a formar una lleugera escuma.
  2. En un bol gran, barregem la farina de força i la sal, tot preparant l'entorn per a la nostra massa.
  3. Hi afegim la barreja de llevat i aigua juntament amb l'oli d'oliva a la farina. Fem servir una cullera de fusta per barrejar bé tots els ingredients fins que comencin a integrar-se.
  4. Bolquem la massa sobre una superfície enfarinada i comencem a pastar. Ens dediquem a aquest procés durant uns 10 minuts, o fins que la massa es torni suau i elàstica. Si la massa està molt enganxosa, podem afegir una mica més de farina, però just el necessari per manejar-la sense que s'assequi.
Veure la recepta completa

Pizza de tonyina i ceba, l'autèntica pizza italiana

Pizza de tonyina i ceba, l'autèntica pizza italiana

Descobreix com fer una deliciosa pizza de tonyina i ceba a casa amb aquesta recepta fàcil i ràpida perfecta per impressionar qualsevol.

Ingredients

  • Massa de pizza
  • Salsa de tomàquet
  • Formatge mozzarella
  • Tonyina en llauna
  • Ceba vermella
  • Olives negres senceres

Com fer pizza de tonyina i ceba, l'autèntica pizza italiana

  1. Preparem el forn i la massa: Preescalfem el forn a 220°C. Estenem la massa de pizza sobre una safata per enfornar o una pedra de pizza, formant una lleugera vora als extrems per contenir els ingredients.
  2. Agreguem la salsa de tomàquet: Cobrim la superfície de la massa amb una capa uniforme de salsa de tomàquet, assegurant-nos de deixar una petita vora sense salsa al voltant de la massa.
  3. Afegim el formatge: Empolvorem generosament amb formatge mozzarella sobre la salsa de tomàquet.
  4. Preparem la ceba: Tallem la ceba vermella a rodanxes fines.
Veure la recepta completa

Pizza margarita, descobreix que porta l'autèntica recepta italian

Pizza margarita, descobreix que porta l'autèntica recepta italian

Descobreix la veritable essència de la pizza margarita, amb la seva recepta autèntica napolitana, una fusió de sabors italians a cada mos.

Ingredients

  • 300 grams de farina de força
  • 10 grams de llevat fresc de forn
  • 1 culleradeta de sucre
  • 200 mil·lilitres d'aigua tèbia
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • 400 grams de salsa de tomàquet triturat
  • 200 grams de mozzarella fresca
  • Un grapat de fulles d'alfàbrega fresca
  • Oli d'oliva extra verge

Com fer pizza margarita, descobreix que porta l'autèntica recepta italian

  1. Esmicolem 10 grams de llevat fresc de forner en un bol gran.
  2. Afegim 200 ml d'aigua tèbia al llevat i barregem fins que es dissolgui.
  3. En un bol gran, barregem 300 grams de farina de força amb 1 culleradeta de sal.
  4. Fem un forat al centre de la farina i aboquem la barreja de llevat i aigua.
Veure la recepta completa

Pizza de pernil i formatge

Pizza de pernil i formatge

Experimenta la combinació perfecta de pernil i formatge en aquesta autèntica pizza casolana. Deliciosa i fàcil de preparar!

Ingredients

  • 150 mil·lilitres de salsa de tomàquet
  • 150 grams de pernil dolç
  • 200 grams de formatge mozzarella
  • 100 grams de formatge cheddar
  • 1 rajolí d'oli d'oliva
  • Orenga sec al gust
  • Pebre negre al gust
  • Sal al gust

Com fer pizza de pernil i formatge

  1. Preparem la base: Comencem preescalfant el forn a 220°C (428°F). Col·loquem la massa de pizza en una safata per enfornar greixada o sobre paper d'enfornar.
  2. Afegim la salsa i els ingredients: Estenem la salsa de tomàquet uniformement sobre la base de la massa, deixant una petita vora al voltant per a l'escorça. Distribuïm el pernil tallat sobre la salsa i cobrim amb el formatge mozzarella. Afegim també formatge cheddar. Afegim una mica d'orenga seca per sobre, juntament amb un pessic de sal i pebre negre al gust.
  3. Enfornem la pizza: Enfornem la pizza al forn preescalfat durant 12-15 minuts, o fins que el formatge estigui bombolles i daurat i la base estigui cuita i cruixent.
  4. Afegim els tocs finals: Quan la pizza està llesta, la traiem del forn i deixem que es refredi una mica. Podeu ruixar una mica d'oli d'oliva per sobre i decorar amb fulles fresques d'alfàbrega abans de servir-les.
Veure la recepta completa